Shark Night 3D (2011)


Betyget blir: 2 av 10 (genomsnitt av de som sett filmen)
Erics betyg: 2 av 10
Johans betyg: 1 av 10
Davids betyg: 3 av 10
Skådespelare: Sara Paxton, Dustin Milligan, Chris Carmack, Kartarine McPhee
Handling: Ett gäng College-studenter ger sig ut till en av tjejernas stuga vid en sjö i Lousiana. Där ska de tillbringa helgen med att bara ta det lugnt, festa och åka båt - har de tänkt. Men när så en haj börjar attackera blir tillvaron en helt annan.
Eric: Direkt börjar du tänka på Piranha 3D (2010) vid första anblicken av filmen. Det värsta är bara att den här inte ens är i närheten av den filmen - utan ännu sämre (som om nu det skulle gå att göra) Jo, det är sant! Det här är en besvikelse rakt igenom och en av de sämsta filmerna vi sett i år! En stor varning utfärdas här således.
Det finns så mycket som är uselt här. Såklart är allt som sker direkt från standardmallen. Den mörkhyade killen är med (som naturligtvis är den som ser ut att sätta livet till först). Huvudrollstjejen stöter ihop med sitt gamla ex, badboy-killen som visar sig vara ond. Man har ingen telefon eller signal för att tillkalla hjälp. Listan kan göras lång. Och hur det kan komma sig att det finns haj i sjön är ju bara så dåligt och trist att man blir trött.
Här finns ingen humor och när händelseutvecklingen väl startar blir det snabbt trist med sega dialoger och ruttna skådespelarinsatser med tomma karaktärer. Men effekterna då? tänker man. Hur var de? Hajen var riktigt dåligt gjord, och även där var besvikelsen stor. Filmens titel talar även sitt tydliga språk: Shark Night! Självklart är det natt då alla hajscener utspelar sig och bilden är sjukt mörk. Du ser inte mycket av hajen. Allt för att de ska slippa lägga ner så mycket effekter och komma billigare undan. Vilket skämt. När så huvudrollsinnehavarna är i vattnet å simmar förstår man ganska snabbt att de använt sig av en liten bassäng med inplanterade sjöväxter.
Och som befarat så var de här såklart 3D-lurendrejeri och det lilla, lilla 3D du fick se var när hajen blev stucken av en påle. Att vi skrev om den här filmen sker helt och hållet för att varna er och verkligen ta ner era förväntningar. Skitfilm!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar