Serie Tips

Hej som ni märker är hittafilmen ännu inte på den aktivitetsnivå som vi önskar då tiden helt enkelt inte räcker till . Håll till godo här kommer lite tips på serier och betyg med korta kommentarer;

Homeland: 7 av 10 (5 säsonger?)
De första tre säsongerna är lysande, rafflande och oväntade vändingar. Den fjärde utan "Brody" kommer inte upp i samma nivå.

Game of Thrones: 9 av 10 (6 säsonger?)
Episkt, storslaget, häftiga scener, intressanta karaktärer oförutsägbar (följer inte ens böckerna 100 %). bästa på länge

Prison Break: 8 av 10 (5 säsonger)
De första 2 säsongerna är magiska därefter blir det lite väl långdraget och svårt att hitta samma spänning och trovärdighet. Lysande skådespel.

Heroes 7 av 10 (5 säsonger)
Blir sämre de sista säsongerna då fantasin tycks ta slut, lite väl snabbt slut. Totalt sett mycket välgjord och spännande.

Breaking Bad: 8 av 10 ( 5 säsonger)
Magiskt skådespel, häftiga stories, humor, rafflande spänning. Underbar serie.

Sons of Anarchy 8 av 10 (7 säsonger)
Tar ett tag att komma in i serien, men när man väl gjort det är det en spännande serie som inte tappar tempo utan håller i stort sett samma klass rakt igenom. Oväntade vändingar där man inte alls vet vilka karaktärer som blir kvar och vilka som "försvinner".

House of cards 7 av 10 (3 säsonger?)
De två första säsongerna är fyllda av spänning, intriger och intressant maktspel. Den tredje håller tyvärr inte riktigt samma nivå. Blir det en fjärde säsong?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar