Vampyrer suger (2010)

Originaltitel: Vampires Suck
Betyget blir 5 av 10 (enligt mig)

Skådespelare: Matt lanter, Jenn Proske, Diedrich Bader

Handling: Filmen är en parodi på de två första Twillight filmerna och bygger således även totalt på dessa. Det innebär i korthet att Becca en helt vanlig tjej. Har två killar efter sig som är kära i henne en varulv och en vampyr och utöver det är det lite intriger av varierat slag.

Johan: Männen bakom Scarymovie filmerna är här tillbaka och jag tycker de håller en hyffsad nivå även här. Av alla som gör paradoier tycker jag dessa herrar hanterar det överlägset bäst. Filmerna har oftast högt tempo och inte speciellt lång speltid. Dessa faktorer är oerhört viktigt när sådana här typer av filmer produceras. Framförallt eftersom du tröttnar och blir less ganska snabbt annars. Tyvärr för just denna filmen tappar den lite sista halvtimmen vilket är synd för innan dess är den faktiskt rätt bra.

Jag är som tidigare sagt absout inget Twillight fan och kommer heller aldrig bli det. Därför uppskattar jag nog denna filmen lite extra eftersom de driver med allt "trams"  i de två första filmerna i denna serie t.ex. "Du ger mig allt bara genom att andas" osv. Därför får åtminstone jag skratta en hel del under denna filmen vilket även mina kamrater brevid gjorde.

Dock måste du i princip ha sett Twillight filmerna för att denna filmen överhuvudtaget ska vara värd att se annars förstår du inte ens hälften av skämten.

1 kommentar: