Smekmånaden från Helvetet (2012)



Orginaltitel: You may Not Kiss the Bride (2012)


Betyget blir 3 av 10 (enligt mig)

Skådespelare: Dave Annable, Katharine McPhee, Rob Schneider, Mena Suvari, Kathy Bates

Handling: En djurfotograf (Brian) hamnar i trubbel när han tvingas gifta sig med en kroatisk tjej då hennes visum håller på att gå ut. Hennes gangsterledare till far iscensätter ett skenäktenskap och Brian har som ända val att spela med. Efter bröllop står bröllopsresan på tur, men den blir inte utan problem då en kidnappning sker.

Eric: Lol, lika roligt är det varje gång man ser de svenska översättningar som vissa filmer får, och här då: Smekmånaden från Helvetet! Skratt! Att de inte kan få behålla sina alltid bättre originaltitlar är ett mysterium.
Men, men. Efter att den senaste tiden sett mycket skräckfilm kände jag en längtan att återigen få se lite hederlig feelgood film igen. Inte alls fel, och det kommer att bli mer komedier och feelgood från mig här framöver. Trött på skräckfilm för tillfället alltså! 

Väl medveten om att detta säkerligen inte var den bästa filmen tog jag mig ändå an den. Härlig början, och Mena Suvari (känd från American Pie filmerna) är skön i sin roll. Vilken brud, vad tänker egentligen Brian?!. Grrr...  Men som alltid när filmer sedan utspelar sig på någon resort i något tropisk hotellparadis blir det bara "springa i djungeln och jaga varandra" av detta - som så många gånger förr. Så det blir att spola till slutet alltså. B-films feelgood, men ändå lite härlig, som du kan se till mitten av filmen iaf. Rob Schneider och Bates är bara med för att ha några kända namn att sälja in filmen med.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar