Soptunnelistan - Januari 2013


Crawlspace (2012): Krypa runt i trånga gångar under marken i ett Australienskt forskningslabb, med automatvapen, för att en gång stöta ihop med en monstergorilla, för att sedan fortsätta krypa runt...  Jag och alla andra kräver lite mer av en film än så. Det spelar ingen roll vad man kommer på för nödlösning till story! - detta är och förblir en skitfilm! 

Dead Before Dawn 3D (2012):  Att i det närmsta kopiera en filmtitel (Dawn of the Dead) och trycka ditt ett 3D på slutet räcker inte för att lura oss att se denna smörja! Jag gick inte på det och det ska inte du heller göra. Totalt överspel av alla inblandade skådespelare och med de billigaste dataexplosioner du kan tänka dig är det här så uselt det bara kan bli. Behöver jag nämna hur mycket 3D de lagt in... Nä, tänkte väl det.

Silent Hill - Revelation 3D (2012): Det finns ingen anledning alls att se den här filmen. Det enda skulle väl vara om du var ett hardcorefan av Silent Hill tv-spelen. Alla vi andra har noll behållning av detta! Filmer baserade på tv-spel brukar ju aldrig vara bra och den här filmserien tar nog definitivt priset som den klart sämsta. Var det ens någon skillnad på den här filmen mot den första Silent Hill filmen?! Ingen handling alls här utan huvudpersonen möter bara några bossar hämtade från spelet som kommer fram från sin fiktiva värld. Totalt bortkastad tid att se den här filmen!!!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar